Beylikdüzü’ne yeni öğrenci yurdu

Beylikdüzü’ne yeni öğrenci yurdu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde hizmet verecek olan Emir Sultan Orta Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nun açılış törenine katıldı.

İstanbul Eğitim ve Sosyal Yardım Derneği tarafından ortaöğretim öğrencilerine hizmet vermek amacıyla yaptırılan Emir Sultan Yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Beylikdüzü Beledieye Başkanı Yusuf Uzun`un yanı sıra, Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, işadamı Mahmut Küçükdoğan, yurt yetkilileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Açılış önce Kuran tilavetiyle başladı, ardından yurt  yönetiminin mesajının okunmasıyla devam eden programda yurt öğrencileri tarafından okunan şiirler ve ilahileri tüm katılımcılar birlikte söyledi.

Önemli Bir Adım Atıldı
Konuşmasına Beylidüzü'nün Türkiye'nin eğitimine katkı sağlayan bir ilçe olduğundan bahsederek başlayan Başkan Uzun,  “Beylikdüzü İstanbul'da başarı sıralamasında ilk 4-5'te yer alıyor. Daha da iyi olacak” dedi. Binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Uzun konuşmasına şöyle devam etti. “İnsanlığa ışık tutacak, rehberlik edecek, yol gösterecek öğrencileri ve insan kaynaklarını yetiştirmek adına gerçekten güzel bir adım atıldı” diye konuştu.

Binayı Gezdiler…
Emir Sultan Yurdu’nun ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak maksadıyla açıldığını belirten İstanbul Eğitim ve Sosyal Yardım Derneği Başkanı Ali Kara, eğitime destek olan hayırseverlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından yeni binayı gezen protokol hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, binayı çok beğendiklerini söyledi. Açılış töreni, davetliler için verilen yemekle sona erdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.