BİLGİ EVLERİ LALE FESTİVALİ’NDE

BİLGİ EVLERİ LALE FESTİVALİ’NDE
Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Eğlenceli Bilginin Adresi Bilgi Evleri öğrencileri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Emirgan’da düzenlenen 8. Lale Festivali’nde bir araya geldi.
Her yıl binlerce vatandaşın ziyaret ettiği ve çeşitli etkinliklere sahne olan festival, yine binlerce İstanbulluyu lalelerin renkli bahçelerinde buluşturdu. Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri de düzenledikleri geziyle ; Cennet, Fatih, İkitelli, İnönü, Sefaköy, Söğütlüçeşme ve Taştepe Bilgi Evleri’nden 300 öğrenciyi Lale Festivali’nde bir araya getirdi. 

EMİRGAN’DA RENKLİ GÜN
Renkli görüntülere sahne olan festivalde yaptıkları etkinliklerle festivalin ilgi odağı olan öğrenciler, piknik havasında eğlenceli bir gün geçirdi. Öğrenciler, adını bir devre vermiş, doğu kültür ve mitolojilerinde özgün bir yere sahip özel bir çiçek olan lale üzerine yaptıkları çalışmalarla da yeteneklerini konuşturdu. Üyeler, ahşap lale boyaması, tuval üzerine lale yapımı ve mozaik taşlardan lale çalışmaları yaparak, yüz boyama etkinliği de gerçekleştirdi. 
Bilgi evleri gitar kursiyerlerinin de mini konseriyle de stres atan öğrenciler, Emirgan’da bol bol gezerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.