Bilgievleri Yeni Döneme Hazır

Bilgievleri Yeni Döneme Hazır
Başakşehir Belediyesi'nin başarılı projelerinden Bilgievleri 2013-2014 eğitim öğretim yılı için yeni kayıtlarına başladı.
 Her geçen gün artan öğrenci sayısı ve aile sıcaklığında verilen eğitimleri ile çocukların ikinci evi haline gelen Bilgievleri bu dönemde de faaliyetlerine yoğun ve renkli etkinliklerle devam edecek. 
 
Öğrenciler okula yardımcı etüd dersleri ile birlikte tiyatro, bilgisayar, satranç, müzik, ebru, şiir-diksiyon gibi atölyelerde profesyonel eğitimler alırken, bireysel ve sosyal gelişimler de kazanıyor. Özellikle müzik ve tiyatro atölyelerine yoğun ilgi gösteren öğrenciler keyifli vakit geçiriyorlar.
 
Müzik Kulüplerinde Gitar, Keman, Bağlama, Ney, Piyano eğitimi veren Bilgievleri, 8-14 yaş grubu ilköğretim çağı öğrencilerine okul harici zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri ve onlar için bilgiye ulaşma, kendini geliştirme imkânını sağlamak, bilgisayar ve internete ulaşma fırsatı olmayan çocuklara bu imkânı vererek tüm hizmetleri ÜCRETSİZ olarak sunuyor.
 
Hem Öğretiyor, Hem Eğlendiriyor
 
Sosyal Kulüp faaliyetlerimizle üyelerimizin grubun parçası olma, grubunu temsil etme ve yönetme kabiliyetlerini artırmaya yardımcı olmak ve yeteneklerini keşfedip, stres atarak eğlenceli bilgi edinmelerine olanak sağlamayı amaçlıyor. Öğrenciler hem özgüven kazanıyor hem de ilgi ve becerilerine göre yeni alanları seçme fırsatı elde ediyorlar. Eğitici Kulüpler arasında Tarih ve Düşünce Kulübü, Resim Kulübü, Ebru Kulübü, Kaligrafi Kulübü, Satranç Kulübü, Oyun Kulübü, Film Kulübü, Becerikli Ellerim Kulübü bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.