Bilim ve İnsan

Bilim ve İnsan
Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Süleymen Nazif Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Bilim Fuarını” açtı.
 Her yıl düzenlenen yılsonu etkinlikleri kapsamında yer alan bilimsel çalışmaları teşvik etmek amacı ile gerçekleştirilen “Bilim Fuarı” bu yıl yine ziyaretçilerini büyüledi.

Avcılar Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri ve pek çok davetlinin de hazır bulunduğu açılışa basının ilgisi büyüktü.

Avcılar İlçesinin en başarılı Lisesi olan ve her yıl onlarca öğrencisini Üniversitelerin en iyi bölümlerine yerleştiren köklü bir eğitim öz geçmişi olan Süleyman Nazif Anadolu Lisesinin yaptığı bilimsel projeleri de adlarına yakışır titizlikte ve güzellikteydi.

Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Astronomi dallarında öğretmenleri gözetiminde gerçekleştirdikleri grup çalışmaları ve bireysel çalışmalarını maketler üzerinde bilimsel bir titizlikle gerçekleştiren öğrenciler, çalışmalarını büyük bir heyecan İle İlçe Kaymakamı Savaş Tuncer'e aktardılar. Her bir öğrenciyi dinleyen çalışmalarını titizlikle inceleyen Kaymakam Tuncer gördüğü bu çalışmalar karşısında çok gururlandığını ifade etti.

Tuncer, 'Gençlere geleceği rahatlıkla emanet edebiliriz. Onlar şimdiden hedeflerini belirlemişler, yaptıkları çalışmalar ile bizleri hem çok şaşırttılar, hem de çok gururlandırdılar. Okul Müdürüne, Müdür Yardımcılarına, Çalışmalarda emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesinden bu yıl LYS sınavından da yüksek başarılar bekliyorum, sınava girecek öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.