Bir tek kuşdili yok!

Bir tek kuşdili yok!
Avcılar Denizköşkler’de 4 yıl önce Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin hizmete açtığı Barış Manço Kültür Merkezi Ek Hizmet binasında başarıyla yürütülen dil ve Bilgisayar kurslarına ilgi her geçen artıyor.
Açıldığı günden bugüne kadar 7 bin 500 kursiyerin başvurduğu ve kurs gördüğü merkezin 2013 yılı programı belli oldu.  
7 den 77’ye tüm Avcılar halkına ücretsiz İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Çince dil eğitiminin yanı sıra Bilgisayar kursu da verildiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekir. Bizde geçen yıl hizmete açtığımız bu merkezde çocuklarımızın daha iyi yetişmesini sağlayacağız” dedi. 

Değirmenci, “Bilgisayar işletmenliği, web tasarımı, grafik tasarımı alanında eğitimlerimiz devam ediyor. Tüm kurslarımız ücretsizdir. Dil ve Bilgisayar kurslarımızda kendinize uygun bir program mutlaka bulacaksınız. Sabah, öğle ve akşam saatlerinde ya da hafta sonu programlarında size de uygun bir yer vardır. Eğitime, kültür ve sanata verilen hizmetin önemli olduğunu da vurgulayan Değirmenci, “Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir. Çağdaş, laik, demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti için eğitim şarttır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.