BOL ŞENLİKLİ KARNE HEDİYESİ…

BOL ŞENLİKLİ KARNE HEDİYESİ…
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öğrencilere hediye ettiği “Karne Şenliği” Beylikdüzü’nde coşkuyla yaşandı. Çocuklar, Beylikdüzü Kültür Merkezi önüne kurulan eğlence panayırında gönüllerince eğlendi.
Beylikdüzü Belediyesi, eğitim-öğretim sezonunun sona ermesiyle birlikte karnelerini alan çocuklar için muhteşem bir etkinlik hazırladı. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öğrencilere hediyesi olan “Karne Şenliği” eğlenceli görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü Kültür Merkezi önünde yapılan şenlikte şişme çocuk oyun grupları, 3D Similasyon Sinema, kukla ve tiyatro gösterileri, sevilen çizgi film karakterlerinin çocuklarla dansı gibi etkinlikler büyük ilgi gördü. Çocuklar ve ailelerine şenlik boyunca pop corn, bardak mısır, Osmanlı macunu ve pamuk şeker gibi ürünler ücretsiz olarak dağıtıldı.

 Şarkılar ve Oyunlarla Coştular

 Etkinlik alanında ayrıca Tarkan, Gülşen, Hadise, Demet Akalın ve Serdar Ortaç gibi ünlü popçulardan çalınan şarkılarla coşan minikler hem şarkılara eşlik etti hem de bol bol dans ettiler. Şenlikte görev alan animatörler ise çocuklarla fotoğraf çektirdi. Miniklerin günlük temizlik ve bakım alışkanlıklarını kazanmaları adına oynatılan kuklaların öğretici ve eğlendirici performansları merakla izlendi. Gün boyu devam eden şenlikte miniklere özel yüz boyama uygulaması da şirin görüntülere sebep oldu.

 “Çocuklara Hediyemdir”

“Çocuklara hediyem olsun” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Karne Şenliği ile ilgili yayınladığı mesajda,      “Tüm çocuklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Yorucu ve uzun bir eğitim sezonunu geride bıraktılar. Koca bir yıl boyunca derslerine çalıştılar, sınavlarını verdiler. Şimdi ise dinlenme ve eğlenme zamanı. Karnelerini alan çocuklarımıza bu şenlik hediyemiz olsun. Onların neşe içinde olması bizi de mutlu ediyor. Güzel bir yaz tatili diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.