Bursa ve Karaman'da okullara kar tatili

Bursa ve Karaman'da okullara kar tatili
Bursa ve Karaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.
Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ''Yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Bursa'da ilk ve orta öğretime 1 gün ara, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan engellilere de bir gün idari izin verilmiştir'' denildi.

Yaşanan yoğun kar yağışının devamı halinde eğitime yarın da ara verilebileceğini belirten yetkililer, zorunlu kalmadıkça dışarı çıkılmamasını istedi.

 

Karaman

Karaman'da ilköğretim ve orta dereceli okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

Karaman'ın il genelinde bugün okulların tatil edildiğini belirten Altun, ''Öğleden sonra Sayın Valimiz başkanlığında toplanıp bir değerlendirme yapacağız. Hava böyle devam ederse bu tatili uzatabiliriz'' dedi. Kent merkezinde kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu bildirildi.

 

İptal olan İDO seferleri

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı dış hat deniz otobüsü ve hızlı feribot seferleri poyraz dolayısıyla iptal edildi.

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, sabah 07.00'de yapılması gereken Yenikapı-Bandırma hızlı feribot seferi, 07.30'daki Yalova-Yenikapı ve Bandırma-Yenikapı-Bostancı ile saat 08.00'deki Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri poyraz nedeniyle iptal oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.