Büyükçekmece Şoförlerine Eğitim!..

Büyükçekmece Şoförlerine Eğitim!..
Büyükçekmece Şoförler Odası başkanlığı ve Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile ilçede faaliyet gösteren şoför esnafına yönelik trafik konulu eğitim semineri düzenlendi.
Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonun da gerçekleşen seminere ilçede ticari faaliyet gösteren Taksi, Minibüs, Otobüs ve kamyon sahipleri ile şoförleri katıldılar. Şoför esnafının yoğun ilgi gösterdiği seminerde Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik tescil Büro Amirliği tarafından araç sahibi ve Şoförleri ilgilendiren mevzuatlar hakkın da bilgiler verildi. Şoförlere trafikte seyir halindeyken veya yolcu alma noktalarında yapılması gerekenler konusunda gerekli uyarılar yapıldı.

Şoför esnafının trafikte karşılaştığı sorunların da emniyet müdürlüğü yetkililerine aktarıldığı toplantıların devam edeceğini belerten Büyükçekmece Şoförler Odası başkanı Mahir Ereke, İlçemizde ticari faaliyetlerde bulunan şoför esnafımıza ilçe emniyet müdürlüğü ile odamızla yaptığımız iş birliği ile trafik konulu seminer verdik. Katılım gayet güzel oldu.

Amacımız şoför esnaflarımızın trafik kurallarına uygun bir şekilde çalışmaları, kurallara uymaları ve para cezaları almamaları için bu seminerin çok faydalı olacağı bir gerçektir dedi. Ereke, Yapılan bu toplantıdan esnafımız da Emniyet yetkililerimiz de memnun kalmıştır.

Benzer toplantılarımızın belli aralıklar ile kapsamı daha da genişletilerek yapılmasının daha iyi sonuçlar doğuracağı ve bu tip toplantılara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerinin de katılımı sağlanmasının daha verimli ve uygun olacağını düşünüyoruz. Yapılan bu çalışmanın sonuçlarının ileriki günlerde neticelerinin olumlu yönde alınacağı görülecektir. Bütün şoför esnafımıza kazasız, belasız ve trafik kurallarına son derece uyumlu bir şekilde çalışmalarını diliyorum..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.