Büyükçekmece'de sömestr tatili heyecanı

Büyükçekmece'de sömestr tatili heyecanı
Büyükçekmece'de, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı sömertr tatili, Mimaroba Ortaokulu'nda düzenlenen törenle başladı.

Düzenlenen törende eğitim öğretim yılının ilk yarısında çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrenciler için bir de ödül töreni düzenlendi.

 

"Hepinizi tebrik ediyorum"

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, ilçe deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerin ödüllerini verdikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi: ’’Eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Öğrencilerimizi disiplinli ve sistemli bir şekilde çalışarak başarı elde ettiler. Bunun için de en başta değerli öğretmenlerimize emeklerinden  katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarından çok payı olan değerli velileri de canı gönülden tebrik ediyorum.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.’’

 

"Atatürk'ün yolundan yürüyün"

 

Büyükçekmece Belediyesi Eğitim Danışmanı Bayram Ali Üner, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yoğun iş programı nedeni ile programa katılamadığını belirterek, Akgün'ün mesajını iletti.

Üner şöyle konuştu: "Daha aydınlık yarınlar için hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diliyorum. İlçemiz genelindeki ortaokullarda en başarılı okullardan biri olan Mimaroba Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini tek tek tebrik ediyorum. Sizler ileride bu başarıyla inanıyorum ki, kendi alanlarında çok önemli insanlar olacaksınız. Bu ülkeye hizmet edeceksiniz.Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümeniz dileklerimle hepinize iyi tatiller diliyorum."

 


Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

 

Mimaroba Ortaokulu Müdürü  Barış Yıldız, öğrencilere seslenerek; "Karnesinde zayıfı olan öğrencilerimiz karamsarlığa kapılmasınlar. Tatili iyi değerlendirerek ikinci döneme daha iyi hazırlansınlar. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, sevgili çocuklarımıza iyi tatiller diliyor bu duygu ve düşüncelerle’’dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Büyükçekmece genelinde yapılan sınavlarda, bilgi yarışmasında, kompozisyon, şiir ve spor yarışmalarında derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.