CHP BÜYÜKÇEKMECE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

CHP BÜYÜKÇEKMECE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
CHP Büyükçekmece İlçe Örgütü hızlı adımlarla çalışmalarına devam ediyor. Siyasetin yanında eğitime de önem veren ilçe örgütü, geçtiğimiz pazar günü ilçe binasında 4 + 4 + 4 eğitim sistemi konulu bir konferans düzenledi.

Sokaklara indiğimizde halkımızın sorularına doğru yanıt vermemiz için önce kendi içimizde sağlıklı bilgi edinmeyi, her şeyi kapsamlı öğrenmeyi amaç edindik diyen CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun TAZEGÜL : “Eğitim her şeyden önce gelir. Cumhuriyet Halk Partisinin düşüncelerini, olaylara bakış açısını halkımıza doğru ve eksiksiz anlatabilmemiz için, insanları doğru yönlendirebilmemiz için öncelikli olarak parti içerisinde eğitim almamız şarttır. Bugün üstü kapatılmaya çalışılsa da ülkemizin en önemli sorunlarından biri çocuklarımızın geleceğidir. AKP rovanişt kindar bir nesil yetiştirmenin çabası içerisinde kendilerine yönelik bir eğitim sistemi getirmiştir ve bu sistemi getirirken ne velilerin ne de eğitimcilerin fikrini almamıştır. Şuan da velilerin % 90’ının eğitim sistemi hakkında hiçbir bilgisi bulunmamaktadır. Bu amaçla düzenlediğimiz konferans ile eğitim sistemi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak ve bu bilgiyi halkımıza doğru bir şekilde aktarmak zorundayız.” dedi. Konferansa konuşmacı olarak katılan CHP Sakarya Milletvekili Engin ÖZKOÇ eğitim sisteminin yanlışlarını, eksiklerini anlatarak: “Bu eğitim sistemi tamamıyla AKP’ nin kendi geleceğine yaptığı bir yatırımdır. Bu eğitim sistemindeki amaç çocuklarımızın gerici bir nesil yetiştirmektir. Bu eğitim sistemine karşı durmanın tek çözümü ise el ele vererek bu eğitim sisteminin karşısında durabilmektir. Gerekirse okullar açıldığında çocuklarımızı okula göndermeyerek kararlılığımızı ortaya koymalıyız. Zaten bu eğitim sistemini getiren AKP, hiçbir hazırlık yapmamıştır ve korku içerisindedir. Eğer gerçekten çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak bu korku imparatorluğuna boyun eğmeyelim.” dedi.
 
Konferansın sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Özkoç’un konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. En kısa zamanda Büyükçekmece’de “Köy Enstitüleri” konulu bir konferans sözü daha veren Sakarya Milletvekili katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilçe binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.