Çocuğu bilgisayarda, hanımı dizide, adamı da futbolda kaybetmişiz.

Çocuğu bilgisayarda, hanımı dizide, adamı da futbolda kaybetmişiz.
Eğitimci ve Sosyolog Yusuf Özkan Özburun’un konuşmacı olarak katıldığı aile içi iletişim konulu konferans, İhlâs Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından aile içi iletişim konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Eğitimci ve Sosyolog Yusuf Özkan Özburun katıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Aile içi iletişimin sevgi ve saygı üzerine kurulması gerektiğini söyleyen Yusuf Özkan Özburun, mutlu ailelerin birbirleriyle en çok konuşabilen aileler olduğunu belirtti. Özburun, “Günümüzde ailelerde bir gerilim var. Çocuklar kendi dünyasında apayrı bir şekilde yaşıyor. Çocuğu bilgisayarda, hanımı dizide, adamı da futbolda kaybetmişiz. Aile içi iletişim, eşlerin birbiriyle ve diğer aile bireyleriyle duygu alışverişidir. Mutlu bir aile için aile bireylerinin birbiriyle olan iletişiminin iyi olması şarttır” dedi.


Oynanan tiyatro oyunlarıyla desteklenen seminer sonunda Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Ak Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit tarafından Yusuf Özkan Özburun ve tiyatro ekibine çiçek verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.