ÇOCUK BAKIM EVİ GÜVEN VERİYOR

ÇOCUK BAKIM EVİ GÜVEN VERİYOR
2013 – 2014 eğitim öğretim döneminin açılması ile beraber Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi de öğrenci kayıtlarını tamamlayarak, eğitime başladı.
0-6 yaş grubuna hitap eden deneyimli ve işinde uzman kadrosu ile Çatalca halkına hizmet eden Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’nde çocuklar anne ve babalarının ardından ilk eğitimlerini alıyorlar. Kendisine güvenen, saygılı, sorumluluk almasını bilen bireyler yetiştirmek için eğitimlerin verildiği Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’ndeki çocuklar, arkadaşları ile beraber kaynaşarak da sosyal yeteneklerini de geliştiriyorlar.

Ayrıca Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’nde Yılbaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve yılsonu gösterileri için hazırlıklar yapılırken, öğrencilerin doğum günü gibi özel günleri de hep birlikte kutlanıyor. 25 yıllık eğitimci olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da büyük önem verdiği Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi bu bağlamda ailelere de büyük güven vermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.