“Çocuk Eğitiminde Anne Baba Tutumları”

“Çocuk Eğitiminde Anne Baba Tutumları”
Öğrencinin eğitimine önem veren Silivri Fatih Koleji çocukların yetiştiricisi ailelerini de ihmal etmeyip onları da çocuk eğitim konusunda bilgilendirmeye çalışıyor. Bu bağlamda Uzman Psikolog ve Yazar Hakan Metan tarafından “Çocuk Eğitiminde Anne Baba Tu
Öğrencinin eğitimine önem veren Silivri Fatih Koleji çocukların yetiştiricisi ailelerini de ihmal etmeyip onları da çocuk eğitim konusunda bilgilendirmeye çalışıyor. Bu bağlamda Uzman Psikolog ve Yazar Hakan Metan tarafından “Çocuk Eğitiminde Anne Baba Tutumları” konulu seminer gerçekleştirdi.
Oldukça eğitici ve neşeli bir atmosferde geçen seminerde Hakan Metan zaman zaman yaptığı uygulamalarla da velileri canlı tutmayı ve seminerin içine çekmeyi başardı.
Ailede özellikle “biz” kavramının oluşturulmasını önemsediğini belirten Metan, aile toplantılarıyla bunun sağlanabileceğini ve ailenin bu şekilde daha rahat ve güzel idare edilebileceğini söyledi.  Derslerinde başarılı olan öğrenciler ve başarısız olan öğrenciler şeklinde ayırım yapan ve bu tip öğrencilere yönelik çözüm önerileri sunan Metan, velilerin sorduğu sorulara da içtenlikle cevaplar verdi.
Seminer öncesi uzman konuğumuzun kitabını okuyarak gelen veliler, bu şekilde seminerin daha verimli olduğunu belirttiler. Konuşmanın sonunda konuğumuz kitaplarını imzalayarak okuldan ayrıldı.
               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.