Dereceye giren öğrencilere bisiklet

Dereceye giren öğrencilere bisiklet
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılı sonunda başarı elde den 54 öğrenciyi bisikletle ödüllendirdi.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı kapanış töreni Recep Güngör Lisesi’nde gerçekleşti.Öğrencilerin bir yıllık çalışmalarının karşılığı olan karne sevincine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun da ortak oldu. 

Yüzde 98 başarılı

Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, karne alan ve mezun olan öğrencilere güzel bir tatil temennisinde bulunarak; “Okul müdüründen aldığım bilgiye göre öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok başarılı bir dönem geçirmiş. Bu aynı zamanda da, velilerimizin üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapıklarının göstergesidir. Yüzde 98 gibi bir başarı elde etmek örnek bir başarıdır. Başta okul yönetimi ve öğretmenler olmak üzere bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet değerleri rehberiniz olsun

Akgün konuşmasını şöyle sürdürdü; “Eğitime destek demek daha ferah, daha mutlu, daha güçlü daha modern, Türkiye Cumhuriyeti demektir. Sevgili gençler hayatınız boyunca Atatürk’ün ilke ve inkılapları, Cumhuriyet ve onun değerleri rehberiniz olsun. Bundan sonra ki yaşantınızı Cumhuriyetin büyütülmesi gelişmesi yaşatılması için harcayın.”

Hayatta hep başarılı olun

Öğrencilerin hayatlarında hep başarılı olmalarını dileyen Kaymakam İbrahim Yurdakul, “Bir eğitim öğretim yılının sonuna daha geldik. Bilgisiyle eğitim ve öğretim yılına renk katan bütün öğretmenleri kutluyorum. Sizin bilginizle ve sevginizle  eğittiğiniz bu çocuklarımızın hayatlarında başarılı olacaklarına inancım tam” dedi.

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı derece ile bitiren öğrencilere hediyelerinin de verildiği törende coşkulu bir mezuniyet sevinci yaşandı.

Tören sonunda Başkan Akgün, Büyükçekmece genelinde dereceye giren 54 öğrenciye birer bisiklet armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.