Dünya çocukları GÖKCAN FESTİVALİ'nde buluştu

Dünya çocukları GÖKCAN FESTİVALİ'nde buluştu
Ulu Önder Atatürk’ün Dünya Çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında ’4. Uluslar arası GÖKCAN KOLEJİ Çocuk Halk Oyunları Festivali’’ 12 ülkeden gelen çocukların katılımıyla Gökcan Koleji misafirliğinde kutlanmaya başladı
Program İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Mİlli Eğitim Müdürlüğü, Büyükçekmece Kaymakamlığı, Büyükçekmece ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezinde muhteşem bir açılış Gala programı ile start aldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş, 'Bizler eğitim camiasında 5. Yılını dolu dolu yaşayan, bizlerle yol arkadaşlığı eden herkese dolu dolu yaşatan,  Türk kültürüne, Türk tarihine ve Türk diline sahip çıkarak; geçmişine sahip çıkmayan ulusların, geleceğinin de olmayacağı fikrini benimsiyoruz. Medeniyetler arasında barışı, dostluğu, kardeşliği anlattığımız, bir olmayı, beraber olmayı,  birken tüm olmayı başardığımız ve bu gerçekliği dans ve müzik eşliğinde sizlere bu gece anlatacağız” dedi.

Göktaş'ın ardından söz alan Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul 'Bu yıl 4. kez yapılan ve A kalitede muhteşem bir programa ev sahipliği yaparak ülke tanıtımına katkıda bulunan ve gelen yabancı öğrenci gruplarını 18 tane devlet okuluna götürerek o çocuklarında 23 Nisanı neşe içerisinde kutlamalarını sağlayan Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş ve ekibine teşekkür ederim' dedi.

Programa İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş adına katılan Dış ilişkiler Müdürü Levent Deniz  'Sayın başkanımızdan selam ve sevgilerini getirdim ve başkanımız adına okulumuza bir plaket takdim etmek istiyoruz' dedi. 
Cioffturk Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tuğsavul, 4 yıldır kusursuz bir organizasyona imza atan Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş ve ekibine teşekkür ederek Plaket verdi.
Büyük bir davetli katılımıyla gerçekleşen program izleyenlerin nefeslerini kesti. Büyüleyici bir müzik ve dans görselliğinin yaşandığı gecede ülke gruplarının Türkçe şarkılar söylemesi ve Türkiye’ye, Türk insanına sevgilerinin dile geldiği gece izleyenler tarafından tam not aldı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.