EĞİTİMCİLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİMCİLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Eğitim-Öğretim Yılı’nın tatil edilmesiyle yılın stresini atmak amacı ile Baki Gündüz İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenleri aralarında düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.

 Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen kahvaltıya, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da katıldı.

 

Yoğun geçen yılın stresini atmak amacı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen eğitimciler, bol bol sohbet etme imkanı da buldular. Kahvaltıda konuşan Başkan Yardımcısı Yeşil, eğitimcilere Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını iletti.  Belediye olarak eğitimcilerle  her zaman iletişim içerisinde olduklarını dile getiren Yeşil, yerel yöneticilerin, eğitimcilerin her zaman yanında olmaları gerektiğinin altını çizdi.

2010-2011 Eğitim- Öğretim Yılı’nı geride bırakan öğretmenlere, eğitime katkılarından dolayı teşekkür eden Yeşil, iyi ve verimli bir tatil geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

Kahvaltılı toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu  yaptığı konuşmada, Beylikdüzü’nde yatırımların artmasıyla  eğitimde daha iyi noktalara gelindiğini ifade etti. Eğitime olan desteklerinden dolayı başta BaşkanYusuf Uzun olmak üzere Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ile emeği geçen diğer yöneticilere teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.