“Eğitime tutarlı destek veriyoruz”

“Eğitime tutarlı destek veriyoruz”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her hafta gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine bu hafta Kavaklı Mahallesi İhlas 2. Kısım’da yer alan Fatma Şensoy İlköğretim Okulu ve Galip Balkan Ortaokulu ile devam etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta ziyaret ettiği Fatma Şensoy İlköğretim Okulu ve Galip Balkan Ortaokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerin toplumun kanaat önderi olduğunu dile getiren Başkan Uzun, öğretmenlerin fikir ve önerilerinin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Öğrencilerin yanında ailelerin de kültürel ve sosyal faaliyetlere katılmalarına yönelik belediyenin çalışmalarına öğretmenler tarafından katkı sunulmasını isteyen Başkan Uzun, “İlçemizin daha eğitimli bir yapıya kavuşmasında öğretmenlerimizin rolü çok büyük olacaktır” dedi.

“Gelişim İçin Doğru Tartışma Ortamı Şart”

Gelişme göstermek için özgür tartışma ortamlarına ihtiyaç duyduğumuzu belirten Başkan Uzun, doğru tartışmanın nasıl olacağının öğretmenler tarafından öğrencilere çok iyi aktarılması gerektiğini vurguladı.
Beylikdüzü Kültür Merkezi’ndeki (BKM) faaliyetleri öğretmenlerin de takip etmesini dile getiren Başkan Uzun, tüm öğretmenleri BKM’ye davet etti. Başkan Uzun’un konuşmasının ardından BKM’deki Kütüphane Sorumlusu Hilal Çuhadar, kütüphane çalışmaları ile ilgili öğretmenlere bilgi vererek öğretmenleri kütüphanelere davet etti.

“Eğitime Destek Bizim En Önemli Tutarlılığımızdır”

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun da katıldığı ziyaretlerde Hacıoğlu, Başkan Uzun’un eğitime gösterdiği ilgi ve destekten dolayı kendisine teşekkür etti. Hacıoğlu, ileriye dönük bir sıkıntının yaşanmaması için Başkan Uzun’un bölgeye bir ilköğretim okulu kazandıracağına söz verdiğini dile getirdi. Hacıoğlu ayrıca “Okullar Hayat Bulsun” Projesi kapsamında belediyenin okul bahçelerine anfi tiyatrolar yaptrdığını, böylece havalar sıcak olduğunda öğrencilerin dışarıda ders yapma imkanına da kavuşacaklarını ifade etti. Bu konuşma üzerine Başkan Uzun ise, “Eğitime destek vermek bizim en önemli tutarlılığımızdır” dedi. Ziyaretlere Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Ercan Ay da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.