EĞİTİMİ ELDEN BIRAKMIYOR

EĞİTİMİ ELDEN BIRAKMIYOR
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenkent Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi’nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

 Başkan Kadıoğlu’nu Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi Müdürü Mustafa Maden, Okul aile birliği başkanı Gülizar Ayçiçek ve okul yönetimi ağırladı.

Kahvaltı programına Başkan Kadıoğlu’na,  belediye başkan yardımcıları Ziya Özvatan ve Ahmet Temel’de eşlik etti.

Okul müdürü Mustafa Maden ve okul aile birliği başkanı Gülizar Ayçiçek, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na okulun bahçe duvarlarının çok fazla deforme olduğunu ve öğrencilerin spor alanına ihtiyaç duyduklarını ifade ederek konu hakkında destek istediler.

Sınıf mevcutlarının her yıl biraz daha arttığını belirten okul yönetimine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, inşası tamamlanan ve yeni yapılacak okul projeleri ile bu sorunun giderileceğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, okullarda kalabalık sınıfların bir an önce çözüme kavuşması için çaba gösterdiklerini belirtti.

Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi’nin okul bahçe duvarı, kapalı spor salonu ve diğer eksiklerin giderilmesi için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye park bahçeler ve fen işleri müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Başkan Kadıoğlu’nu karşılarında gören Lise öğrencileri hatıra fotoğrafları çektirerek başkan ile uzun süre sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.