EĞİTİMİN MERKEZİ ESENYURT

EĞİTİMİN MERKEZİ ESENYURT
Esenyurt Halk Eğitim Merkezinde eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikalarına kavuştu. Uluslararası düzeyde geçerliliği olan sertifikalar ile meslek sahibi olanlar yanı sıra okuma – yazma eğitimini tamamlayan kursiyerlerdebelge sahibi oldular.
Esenyurt Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kahvaltı programı ile sertifikalar sahiplerine teslim edildi. Sertifika törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Milli Eğitim Şube Müdür İsmail Alpkaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yaşar, eğitimini tamamlayan kursiyerler, eğitmenler ve kursiyerlerin aileleri katılım sağladı.

Hüseyin Yaşar, ‘32.000 kursiyere eğitim sağladık’

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yaşar, 2009 yılında 4 öğretmen ve 20 kursiyer ile eğitime başlayan Halk Eğitim merkezinin, bugün 100’ ün üzerinde eğitmenin ve 32 bini geçen kursiyere eğitim olanağı sağladıklarının vurgusunu yaptı. Yaşar, “Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na Halk Eğitim Merkezimize yapmış olduğu desteklerinden dolayı şahsım, kurumumuz ve kursiyerlerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.

Kadıoğlu, “Okuma–Yazma kurslarından Üniversiteye her hizmet Esenyurt ‘ta”

“Sizleri şekillendirecek, geleceğinize etki edecek olan bu eğitim ile hak kazandığınız sertifikalar hepinize hayırlı olsun. Buradan alınan belgeler ile ticaretten tutun da evinize götüreceğiniz her ekmekte payı olacağını göreceksiniz. İlçemize sayısız hizmet ile sizlere en iyi yaşam koşullarını sunmak bizim görevimiz. Eğitimde ilk adım olan okuma yazmanın öğretilmesinden Üniversiteye dek her hizmeti ilçemize getirdik.
Yürüdüğünüz kaldırımdan evinizdeki sofraya dek her halinizi sorumluluğumuz olarak biliyor ve o düşünceyle hizmet ediyoruz” şeklinde bir konuşma yapan Başkan Kadıoğlu, yerel yönetim olarak her alanda sorumluluk sahibi olduklarına değindi.

Kurs Belgelerini Başkan Kadıoğlu’ndan aldılar

Okuma yazma kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlerin belgelerini takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kursiyerlere aydınlık bir gelecek diledi.
Daha sonra Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından, eğitim ve gelişime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ‘Eski İstanbul Sokakları’ temalı resim tablosu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.