En güzel okullar Beylikdüzü'nde olacak

En güzel okullar Beylikdüzü'nde olacak
Pınarkule İlkokulu’nun kermesinin açılışını gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki okulları İstanbul'un en güzel okulları haline getireceklerini söyledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pınarkule İlkokulu Aile Birliği tarafından okul yararına düzenlenen kermesin açılışını yaptı. Okul bahçesinde yapılan kermeste, çocukların ülkemizin geleceği olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü'nün her anını mutlu kılacak ve geleceğini İstanbul'un en güzel ilçelerinden bir tanesi olma hedefine oturtmuş bir belediyeciliği burada hep birlikte yapacağız” dedi.

 Eğitim alanında yeni okulların yanı sıra, ilçedeki var olan okulları, İstanbul'un en güzel okulları haline getireceklerini de belirten Başkan Ekrem İmamoğlu, kermesin hazırlanmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Okul Müdürü Gürkan Bayoğlu, okul aile birliği, tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti.  İmamoğlu, kermesin açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra kermes stantlarını tek tek gezdi.

 Balıkçı Barınağında İncelemelerde Bulundu

 Kermesin ardından, inşaası devam eden Su Ürünleri Hali’nde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Projenin İlçeye ve doğaya en az zararla fayda sağlayacağı şekilde ilerlemesi için görüşme ve önerilerde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.