Esenkent’liler Kermes’de buluştu

Esenkent’liler Kermes’de buluştu
Esenyurt, Esenkent Zübeyde Hanım İlk Öğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu Kermes şenliğine veliler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Zübeyde Hanım İlk Öğretim Okulu kermes programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, Şube Müdürdü Gazanfer Karakaş,

Zübeyde Hanım İlk Öğretim Okulu Menderes Üstün, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Mehter takımının marşları ile başlayan, kermes açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti.  

Menderes Üstün “ Kermes paylaşmaktır”

Programda açılış konuşmasını yapan ,okul müdürdü Menderes Üstün Eğitime her zaman büyük desteği olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

Üstün “ Birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma anlamına gelen ve yarınlarımızın teminatı için bir arada bulunmak için ve burada bizleri yalnız bırakmadığınız için heskese saygılar sunarım. Kenmesler de asıl amaç, velilerimiz ,öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, belediyemiz, ilçe milli eğitim ile kısacası bütün bölgemizle bir günümüzü paylaşarak neşe içinde geçirmektir”

 

Zübeyde Hanım İlk Öğretim Okulu Müdürü Menderes Üstün’ün konuşması sonrasında, 4 ve 5. sınıf öğrencilerinden oluşan Gaziantep yöresi halk oyunları gösterisi katılanlardan büyük alkış aldı.

Başkan Kadıoğlu, “amaç hoşgörü ve dayanışmadır”

Öğrencilerin gösterisinin ardından konuşmasını yapmak üzere kursiye gelen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu okul yöneticileri ve öğrenci velilerini, böyle güzel bir etkinlik hazırladıkları için tebrik etti.

          Kadıoğlu “Kermesler ve diğer etkinliklerin amacı birbirlerini anlama hoşgörü ile bakabilme ve dayanışmadır. Bugün görüyorum ki bu okulumuzun velileri, öğretmenleri

ve okul idaresi dayanışma içindedir. Böyle bir kermes oluşturulmuş ve okul aile birliğine katkıda bulunuyor. Okul idaresinin bu heyecanını görüyorum. Çok yerinde ve güzel bir olay olmuş. Her zamankinden fazla birliğe beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı olduğumuz bu günlerde böyle bir kermesin oluşturulması çok yerinde bir karar olmuş. Emeği geçenleri ve özellikle hanımefendileri tebrik ediyorum. Başarılarının, sevgilerinin, dayanışmalarının ve kardeşliklerinin devamını diliyorum. Kermesiniz hayırlı olsun” dedi.

Standları ziyaret ettiler

 Konuşmalar ardından kermes açılış kurdelesini Başkan Kadıoğlu ve minik öğrenciler birlikte kesti. Daha sonra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ve Öğretmenler kermes çadırlarını ziyaret ederek açılan stantlarda hazırlanan ürünleri yakından gördü.   

   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.