ESNAFLAR'IN SERTİFİKA HEYECANI

ESNAFLAR'IN  SERTİFİKA HEYECANI
Esenyurt Esnaflar Derneği ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından düzenlenen eğitim programında 6’ncı dönem kursiyerler sertifikalarını aldı.
Sertifika törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESİDER ( Esenyurt Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Muammer Ömeroğlu ve Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan katıldı.

Kurslara İstanbul geneli katılım…

Esenyurt Esnaflar Derneğinin öncülüğünde 1 yıldır gerçekleştirilen eğitim programlarında toplam 200 kursiyer ücretsiz olarak sertifika sahibi olurken, eğitim için Esenyurt dışında birçok ilçeden vatandaş kurs programlarına katılım gösterdi.
6’cı dönem sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sertifikalarını takdim ederek tebrik ettiler.

DOĞAN, “ BİZİM İÇİN MUTLU VE ÖNEMLİ BİR GÜN”


Programda açılış konuşması yapan Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan, “Bugün bizim için yine hayırlı bir gündür. Çünkü eğitim önemli ve kursiyerlerimize sertifika vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurslarımıza Esenyurt dışından, Malatya, Kadıköy, Üsküdar, Şişli, Mecidiyeköy, Halkalı ve Avcılar gibi ilçelerimizden gelenler oldu. Bu bizim için çok önemlidir. Çünkü buradan yola çıkarak Esenyurt ’un ne kadar geliştiğini görmekteyiz. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan Kaymakamımız Ekrem İnci’ye, Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

KADIOĞLU, “ VATANDAŞIMIZ İÇİN HER ALANDA ÇABA GÖSTERİYORUZ”

Dernek başkanı Gürsel Doğan ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaptığı konuşmasında eğitme her zan önem verdiğini söyledi. Kadıoğlu, “ Esnaflar Derneği tarafından gerçekleşen bu eğitim programı ile sertifika alan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Umarım bu aldıkları eğitim ve sertifika ile iş yaşamlarında başarılı olurlar. Bizler yönetici olarak her zaman vatandaşımızın eğitimden, sosyal yaşama, iş ve istihdam alanında refah içinde yaşamasını istiyoruz. Çalışmalarımız hep bu yöndedir. Esnaflar Derneğimize bu girişiminden dolayı teşekkür ediyorum, sertifika alan kursiyerlerimize de başarılar diliyorum ”dedi.

KAYMAKAM İNCİ, “ EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAKLAR”

Başkan Kadıoğlu ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci söz aldı. Kaymakam İnci, “ Başta dernek başkanı Gürsel Doğan olmak üzere Esenyurt Esnaflar Derneği’ne böyle bir girişimde bulundukları için çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda sertifika alan kursiyerlerimizde hem kendi ekonomilerine, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacaklardır. Bu program ile vatandaşlarımız girişimci olarak iş ve istihdam kurma şansı bulacaklardır. Böylece ülkemizin işsizlik problemi en aza indirilmiş olacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu başta olmak üzere Esenyurt’u biz marka bir şehir olması için uğraş veriyoruz. Yatırımları ve projeleri ile Türkiye’nin en önde gelen bir ilçe olmasına sebep olan belediye başkanımız ve tüm ekibine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sertifikaları protokol takdim etti

Konuşmalar ardından, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESİDER ( Esenyurt Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Muammer Ömeroğlu ve Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.