Fatih Koleji'nden çifte başarı

Fatih Koleji'nden çifte başarı
Silivri Fatih Koleji TEOG’ da birinciliği kimseye kaptırmadı ve 2 öğrencisi tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan aldı.

7 yıldırSilivri’nin En Başarılısı

Son 7 yıldır liselere giriş sınavlarında Silivri’ ninen başarılı okul olan Fatih Koleji, bu yıl da Silivri’de kırılması çok zor bir rekora imza attı.

 

Bireyselde 2 Birinci 2 Tam Puan

Daha önceki yıllarda da hem bireysel hem de kitlesel anlamda Silivri’de en başarılı okul olan Fatih Koleji öğrencileri, bu yıl ilk kez uygulanan TEOG’da büyük bir başarı elde etti. İkinci dönem yapılan TEOG sınavlarında 2Silivri Fatih Koleji öğrencisi tüm soruları doğru yanıtlayarak, kendi rekorunu egale etti. 8.sınıf öğrencilerinden S.Beyza Çalışkan ve Ceyda Alp 28-19 Nisan tarihlerinde yapılan Merkezi TEOG sınav sorularının tamamını doğru cevapladılar.




Okul puan ortalamasıyla da Birinci

Fatih Koleji’nin ortaokul öğrencilerine yönelik özel sınavlar, anlaşılmayan konulara yönelik özel ofisler ve okul çıkışı etütlerle yakaladığı başarısını ilk dönemki TEOG sınavlarında 487.140 puan ortalamasıyla “Silivri’nin en başarılı okulu” oldu.


Okulun Özverili Desteği Ve Planlı Ders Çalışmayla

Sınavın sonrası görüşlerinibelirten Silivri Fatih Koleji öğrencileri; TEDES ödev kitapları, okul çıkışı yapılan etütler, anlaşılmayan konulara yönelik hafta içi, ofisleri, her ay düzenli yapılan ortak deneme sınavları ve kazanım yaprak testleri başarılı olmamızda önemli faktörlerdi. Özellikle son haftalarda yapılan yoğunlaştırılmış TEOG programı bizi başarıya bir adım daha yaklaştırdı. Bütün bunların yanında okulumuzun ve öğretmenlerimizin ciddi takip ve planlı hazırlamasının etkili olduğunubelirttiler.

Her Alanda Başarılıve Sağlam Birey

Fatih Koleji MüdürüSedat Yağcı; “Bu başarılı sonuç bizim için sürpriz olmadı, beklediğimiz bir başarıydı. Çünkü daha önceki yerleştirme sınavlarında da 500 tam puanlı öğrencilerimiz oldu ve 7 yıldır da okul puan ortalamasıyla Silivri’nin en başarılı okuluyuz. Başarımızın tesadüf olmadığı 7 yıl üst üste başarının tekrar etmesiyle de bir kez daha göstermiştir. Bizler öğrencilerimizi hayatın her alanda girişimci, kendine güvenen ve sosyal hayatta da aktif nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor, bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.