Gençlere Üniversite Müjdesi…

Gençlere Üniversite Müjdesi…
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Belediye Kültür Merkezi VİP Salon’da düzenlediği toplantıya katıldı. Gençlerle iki saati aşkın süre sohbet eden Başkan Uzun, toplantıya katılan okul başkanlarına üniversite

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin toplantısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, okul başkanlarına üniversite müjdesi verdi. Beylikdüzü’nün en büyük değerinin kültürlü insan kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Uzun, ilçenin bu yapısını daha üst seviyelere çıkarmak için geleceğe yönelik birçok çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. Beylikdüzü’ndeki gençlerin ilçenin ve Türkiye’nin bugünü ve yarını olduğunu dile getiren Başkan Uzun, gençlik için yatırım yapmanın başlıca görevleri olduğunu ifade etti. Beylikdüzü ve Gürpınar Kültür Merkezi’nin yanı sıra Yakuplu’da da bir kültür merkezi yapacaklarını belirten Başkan Uzun, bu kültür merkezlerini en modern şekilde donatıp gençlerin ve tüm vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirtti. Beylikdüzü’nde gençlerin yararlanması için kültür merkezlerinin yanında çeşitli amatör spor dallarının yapılabileceği kulüpler oluşturduklarını da ekleyen Başkan Uzun, Beylikdüzü Kapalı Olimpik Spor Merkezi’ni de çok yakın bir zaman içerisine açacaklarını belirtti ve  4,5 yıla birçok hizmeti sığdırdıklarını, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

“Tüm kültür ve spor alanlarımız gençlerimizin hizmetindedir”

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin İstanbul’daki üç gençlik meclisinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun, bu girişimin gençliğe ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi olduğunu soyledi. Farklı siyasi görüşte olan gençlerin gençlik meclisi çalışmalarına katılarak, Beylikdüzü’nün geleceği için çalışmalar yürütmesini önemsediğini belirten Başkan Uzun, ‘Hangi düşünceye sahip olursanız olun burada tüm çalışmalarınızı yürütürken siyaset üstü düşünmenizi ve ilçenin geleceği için projeler ortaya koymanızı arzuluyorum. Sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Kendi geleceğiniz ve Beylikdüzü’nün geleceği için ortaya koyacağınız her projeye belediye olarak bizler tüm desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. Bu anlamda kültür merkezlerimiz, ilçedeki tüm spor alanları sizlerin hizmetindedir” diye konuştu.

Gençlere Daimi Destek…

Türkiye’de seçme yaşının 18, seçilme yaşının da 25 olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun seçilme yaşının 18’e indirilmesi ile ilgi çalışmaların bulunduğunu, kendisinin de bu çalışmaları desteklediğini ifade etti. Beylikdüzü’nde yapılan çalışmalarla ilgili de gençleri bilgilendiren Başkan Uzun, gelen soruları da yanıtladı. Yürütmüş oldukları çalışmaları anlatan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz ve okul başkanları, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Uzun’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.