Genel kurulda destek sözü

Genel kurulda destek sözü
Büyükçekmece Lisesi’nin kahvaltılı genel kurul toplantısına katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitim yolunda her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu söyledi.


2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesinin ardından Büyükçekmece Lisesi öğretmen ve yöneticileri Albatros Restaurant’ta kahvaltı bir toplantıda bir araya geldi.

“Milli eğitime 25 okul kazandırdık”

Toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitiminin kendisi için ne denli önemli olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu; “Bugüne kadar 25 okulu devletin kasasından tek kuruş çıkmadan, eğitim hayırseverleri ile yaparak, Türk milli eğitimine teslim ettik. Bir ülkenin gelişmesi ancak eğitimle olur. Büyükçekmece Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da eğitim yolunda her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca bugün gerçekleşecek olan genel kurulun Büyükçekmece Lisesi için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Öğretmenleri dinledi

Büyükçekmece Lisesi öğretmenlerinin öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Akgün, okulun eksikliklerinin giderilmesi ve okul binasının dış cephe boyası için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Büyükçekmece Lisesi Müdürü Fahri Günay da, Başkan Akgün’e eğitime olan duyarlılığı için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.