Geri Dönüşüm tesislerine geziler başladi

Geri Dönüşüm tesislerine geziler başladi
Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü okullarda başlatmış olduğu geri dönüşüm bilgilendirme seminerlerine bu yıl teknik geziler ile devam ediyor. Mahalle ve köylerde bulunan ilköğretim okulları öğrencilerinin eğitim seminerlerinde teorikte öğrenmiş
Ferhatpaşa İlköğretim Okulu'yla başlayan program kapsamında öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde ve Çatalca Belediyesi adına yetkili personellerin kontrolünde Çiltaş Geri Dönüşüm Tesislerini ziyaret ediyorlar. Gezi esnasında geri dönüşüm tesisi yetkilileri tarafından öğrencilere tesise gelen atıkların ne gibi aşamalardan geçtiği ve geri dönüşüme kazandırıldığı anlatılıyor. 
Ayrıca Belediye personelleri de öğrencilere çöpe giden atıkların ne denli önemli olduğunu ve doğal kaynaklarımızın korunarak geleceğimize yatırım yapıldığını anlatarak, öğrencilerin Çatalca Belediyesi’nin geri dönüşüm faaliyetleri hakkında da  bilgilendirilmeleri sağlanıyor. Eğitim yılı sonuna kadar diğer okulların da tesis ziyaretleri devam edecek olup, katılan öğrencilere bilgilendirici broşürler dağıtılıyor.  Ayrıca gezi sonunda Belediye Başkanı Cem Kara'nın ikramları da çocukları sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.