GÖKCAN BÜYÜKÇEKMECE’YE GURUR YAŞATTI

GÖKCAN BÜYÜKÇEKMECE’YE GURUR YAŞATTI
Günümüzde hızla yok olan manevi ve kültürel değerlerimizi yaşatmak amacıyla düzenlenen “Değerler Olimpiyatı’nda” Büyükçekmece ilçesinden Özel Gökcan Ortaokulu öğrencisi Berk Tipon İSTANBUL İLİ 2.’si olarak hem Gökcan Koleji’ne hem de Büyükçekmece ilçesine

3 Haziran da Cemal Reşit Rey Kongre Salonunda büyük bir organizasyon örneği şeklinde düzenlenen ödül törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve çok sayıda devetli katıldı. Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı ve Gökcan Koleji yönetici ve öğretmenlerinin de hazır olduğu törende değerlere sahip çıkılması geleceğimiz için önemlidir mesajı verildi.

Her yıl farklı temalarla işlenen değerler eğitiminde 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında ana tema olarak BİRLİK ve BERABERLİK’ seçilmiştir. Yıl boyunca bu ana temanın içinde yer alan “kardeşlik, hoşgörü, dayanışma, fedakârlık ve empati”  konularında okullar çalışmalarını yürütmüşlerdir. Örnek çalışmalar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Değerler Olimpiyatı’nda yarışmışlardır. Bu yıl ikincisi düzenlenen değerler olimpiyatında Gökcan Koleji öğrencisi Berk Tipon resim dalında empati konulu eseriyle önce Büyükçekmece ilçesinde 1. olmuş, daha sonra ilde ilçemizi temsil ederek Gökcan Koleji’ne ikincilik getirmiştir.

Öğrenci velilerinin de katıldığı törende duygusal anlar yaşanmıştır. Gökcan Koleji verdiği eğitimle tüm değerlerimize sahip çıktığını bu ödülle ispatlamıştır. Tören sonunda Gökcan Koleji yöneticileri Atatürk’ün izinde yürüdüklerini; milli, manevi ve kültürel değerlere sahip çıkan gençler yetiştirdikleri için geleceğimizin aydınlık olduğunu söyleyerek Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin emin ellerde olduğunu vurgulamışlardır.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.