GÖKCAN KOLEJİ 7’DEN 70’E ATA’SINI ANDI

GÖKCAN KOLEJİ 7’DEN 70’E ATA’SINI ANDI
İŞTE GÖKCAN KOLEJİ ATA’YI ANMA PROGRAMINDA YAPILANLAR:
 “Unutmadık, Unutturmayacağız” teması üzerine kurulu 10 Kasım Ata’yı anma töreni saat dokuzu beş geçe saygı duruşuyla başladı.

Etkin bir katılımla gerçekleşen tören İstiklal Marşı’mızın eşsiz bir şekilde okunmasıyla devam etti. Özel Gökcan Koleji Müdüresi Leyla Kara, anlamlı ve bir o kadar da etkili bir açılış konuşması yaptı. Atatürk’ün eğitimcilere onu anlama ve anlatma misyonunu yüklediğini söyledi.

Gerek 10 Kasım’larda törenlerle gerekse Atatürk Haftası’nda etkinliklerle ve yıl boyunca tüm derslerde bıkmadan usanmadan onu anlatacağız diyerek bugün bu sahnede öğretmen ve öğrenciler ile birlikte bir Atatürk dersi verilecektir dedi.

Seyircileri fazlasıyla duygulandıran bu konuşmanın ardından,  Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pelin Debreli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir sunum  yaptı. Öğrencilerin hazırladığı görkemli gösterilerle devam eden programda, her yaş grubundan öğrenciler görev aldı.

 Mustafa Kemal’i anlamak ve  anlatmak adına, Özel Gökcan Koleji öğrencileri, şiirler okudular, marşlar söylediler, Atatürk oratoryosu sergilediler ve Ata’mızın sevdiği şarkıları seslendirdiler.

Gökcan Koleji spor kulübü öğrencileri yaptıkları jimnastik gösterisiyle zeki, çevik, ahlaklı ve Atatürk’e layık sporcular olduklarını gösterdiler.

“Her yönüyle Mustafa Kemal” adlı slayt gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı ve gözyaşları sel oldu aktı.

 Ata’yı anma programını çok beğenen veliler ise Özel Gökcan Koleji kurucularını, idarecilerini ve öğretmenlerini tebrik ederek okuldan ayrıldılar.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.