Gökcan Koleji öğretmenleri ağırladı

Gökcan Koleji öğretmenleri ağırladı
Gökcan Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğrenciler, öğretmenler ve veliler ile birlikte görkemli gösterilerle kutladı.
Katılımın hayli yoğun olduğu programda hem öğrenciler hem de öğretmenler tüm maharetlerini  sergilediler. 
Programın açılış konuşmasını yapan Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş, ‘Bugün öğretmen olmanın sevinci ve gururu ile doluyuz. Kıymetli öğretmenlerim; Ne mutlu bizlere ki toplumu şekillendiren eğitim ordusunun neferiyiz.

Ve ne mutlu bizlere ki biriz, birlikteyiz., sizlerle beraberiz.  Ve biz Özel Gökcan Koleji olarak; sizin çok iyi bir öğretmen olmanıza ışık tutabilmek adına sizlere şunları söyleyebilirim.Öğretmen, çok özverili bir yüreğe sahip olmalı.Öğretmen, idealleriyle yüksek duvarlarını ördüğü bir sevgi kalesinde bulunmalı.Ve öğretmen, kaybolmaması gereken yarınlar uğruna, hiçbir engel tanımamalı. Elleriniz ellerimizde. Yürekleriniz yüreklerimizde saklı ve kenetli. Bunu bilmenizi istiyorum, ve ‘’İyi ki birlikteyiz diyorum.’ İfadelerini kullandı.
Etkinliğin devamında Özel Gökcan Koleji, öğretmenlerine bir jest yaptı. Özel bir mekanda, Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Aykaç,  İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Avni Sandıkçı, hakimler, savcılar, çevredeki okulların müdürleri ve öğretmenler akşam yemeğinde ağırlandı.Şarkıların da söylendiği gecede Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş, öğretmenlere Teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.