Gökcan şehitler için program düzenledi

Gökcan şehitler için program düzenledi
Gökcan Koleji, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü sebebiyle Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde özel bir program düzenledi
Programa Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Gaziler katıldı. Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul yaptığı konuşmada milli ve manevi değerlerin, geçmişin unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini vurgulayarak bunu bir görev edinen Gökcan Koleji’ne ve çalışanlarına teşekkür etti.



Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş da katılımlarından dolayı Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul’a ve Gazilere teşekkür plaketi verd. Programda Gökcan Koleji Öğretmen ve Öğrencilerinin oluşturduğu Mehter takımı, halk oyunları, tiyatro, koro ve şehit mektubunun okunması gibi etkinlikler yer aldı.



Öte yandan Gökcan Koleji’ne Çanakkale ruhunu anlatan kompozisyon yarışmasında Büyükçekmece ilçe 1'inciliği getiren “Varlığımızın Hakikati” adlı eser izleyicilerle paylaşıldı. 1'ciliği getiren öğrenciye ve 2013-2014 eğitim- öğretim yılında Gökcan Koleji’ne "Tubitak-MEB Bu Benim Eserim" yarışmasında il derecesi, karete dalında Türkiye 2'ciliği, yüzme dalında Türkiye 4'cülüğü kazandıran öğrencilere başarı plaketleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.