Gökcan'da OKUMA BAYRAMI...

Gökcan'da OKUMA BAYRAMI...
İlçemizin köklü eğitim kurumlarından Özel Gökcan Koleji ilköğretim 1. Sınıf öğrencileri OKUMA BAYRAMI 22 Ocak 2011 cumartesi günü 300 kişilik büyük bir veli ve misafir katılımıyla yapıldı.

İlçemizin köklü eğitim kurumlarından Özel Gökcan Koleji ilköğretim 1. Sınıf öğrencileri OKUMA BAYRAMI 300 kişilik büyük bir veli ve misafir katılımıyla yapıldı.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı , Şube Müdürü Mustafa Erşahin, Savcı Aydın Kaptan, Hakim Aykut Güzeltunç ve  Ümran Kaptan çocukların bu mutlu günlerinde onlarla birlikte oldular..
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı yaptığı konuşmada“ 20 yıldır eğitimin içerisinde yaptıklarıyla, çizgisiyle ödün vermeden yoluna devam eden   Gökcan Eğitim Kurumu sahibi Bahri Göktaş’a ilçemize böylesine bir okul kazandırdığı için teşekkür etti. Büyükçekmece ilçesinde 1. Dönem bitmeden okuma bayramını yapan tek okulun Gökcan Koleji olduğunu belirtirken, Bu okulun sahipleri, idarecileri ve öğretmenlerine kalitenizden dolayı teşekkür ediyorum. Saygıdeğer veliler Çocuklarınız çok şanslı. Çok akıllı ve geleceğimizi yön verecek nesiller bu okuldan çıkacak. “ dedi.
 
Yönetim Kurulu başkanı Bahri Göktaş “ Hergeçen gün köklenerek yoluna devam eden bir eğitim kurumu olarak başarımızda emeği olan öğretmenlerimi ve öğrencilerimi kutluyorum” şeklinde konuştu. 
Programda şiirler, İngilizce tiyatro, Hacivat karagöz ve mehter takımı, bale ve folklor gösterilerinin zenginliği göz doldururken programa katılan tüm velilerden tam puan aldı. Bu okulda çocuklarının olmasından gurur duyduklarını ve kocaman bir Gökcan ailesinin bireyleri olmaktan memnun olduklarını söylediler.
 




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.