Güzelce'den Şırnak'a kardeş yardımı

Güzelce'den Şırnak'a kardeş yardımı
Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu'ndan Şırnak’taki kardeş okula yardım eli...

Büyükçekmece Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu Şırnak’ta kardeş okul seçtiği okula oyuncak ve kırtasiye yardımında bulundu. Kampanyaya Mimarsinan Kumburgaz Kızılay Şubesi de giysi yardımı yaparak katkı sundu.

Okulun 4/A ve 4/B sınıfları örgencileri ve okul yönetimi ile birlikte kardeş okul seçtikleri ilköğretim okuluna hazırlanan hediye paketlerini, minikler kendi elleriyle kargo paketi yaparak gönderdi.

Önceki gün okulun bahçesinde gerçekleşen hediyelerin teslim törenine Mimarsinan Kumburgaz Kızılay Şube Başkanı Mehmet Seyitoğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Altınsu, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Emanet, Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İnan, Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okul Müdürü Cahit Müftüoğlu, 4/A ve 4/B sınıf Öğretmenleri Dilek Bahat ile Selda Mert katıldılar.

Okul Müdürü Cahit Müftüoğlu, "Bu yardım okullar arasında kaynaşmayı sağlarken, öğrencilerin yardımlaşma duygularını da pekiştirme amacı taşıyor. Yardım kampanyasını organize eden öğretmenlerimiz Selda Mert, Dilek Bahat ve öğrencilerimiz ile Mimarsinan Kumburgaz Kızılay Şube Başkanı Mehmet Seyitoğlu ve katkı sunan herkese teşekkür ederim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.