HANİ YASAKTI?

HANİ YASAKTI?
KAYMAKAM YASAKLAMIŞTI, BAŞKAN YASAĞI DELDİ!


Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz geçtiğimiz aylarda ilçedeki bütün okullara bir yazı göndererek siyasilerin okullara girişini yasaklamış ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’de bu duruma isyan ederek ‘Kimse benim okullara ve eğitime desteğimi engelleyemez’ demişti. 2012 yılına girdiğimiz bu günlerde görünen o ki ya Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz bu talimatını ortadan kaldırdı,  ya da Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bu yasağı deldi!

 

 

KAYMAKAM YASAKLAMIŞTI!

 

Kaymakam Gündüz yaptığı açıklamada kimsenin eğitim camiasına vereceği olmadığını desteği engellemek gibi bir niyetlerinin olmadığını, siyasilerin okulların içerisine girmeden de destek verebileceklerini bu talimat ile sadece politikacıların eğitim yuvalarına girişinin engellendiğini açıklamıştı. Görünen o ki ya Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz bu yasaklamanın yanlış olduğunu fark etti. Veya Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bu yasağa fazla dayanamayarak yeniden okullara girerek öğretmenler, öğrenciler ve okul aile birlikleri ile birlikte eskiden olduğu gibi çalışmalara başladı.

 

EKSİKLER BAŞKANDAN!

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün önceki gün Tepecik İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek burada öğretmenler ve öğrencilere yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.  

Okul Aile Birliğinin hazırladığı sofrada kahvaltısını da yapan Akgün okul son sınıf öğrencilerini, öğretmenler ve velilerini bu yıl içerisinde Çanakkale’ye götüreceklerini kaydetti. Tepecik İlköğretim Okul Müdürü Davut Sağsöz’ün okulda ki eksiklikleri kendisine iletmesiyle gereken notları aldırarak sorunların biran evvel çözüleceğini de söyleyen Akgün ‘Okulun yan kısmında bir ana sınıfı yaptıracağız. Bahar ayılarında ise okul bahçesinin tekrar düzenlenip, peyzaj çalışmalarıyla daha düzenli bir bahçe haline gelmesi için talimat vereceğim’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.