HAYIRSEVERLERİN EĞİTİM DESTEĞİNE GÖNÜLDEN TEBRİK…

HAYIRSEVERLERİN EĞİTİM DESTEĞİNE GÖNÜLDEN TEBRİK…
Yenilenen Bizimkent İlkokulu’nun Konferans Salonu, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç’in katılımıyla, öğretmen ve öğrencilerin hizmetine açıldı.
Bizimkent İlkokulu Konferans Salonu'nun açılış törenine katılan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Emekli müfettiş Zülfer Dizman, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler yenilenen salonun coşkusuna hep birlikte ortak oldular. Kapasitesi 100 kişi olduğu belirtilen Konferans Salonu için katkısı olan herkese teşekkür eden okul yönetimi, desteklerinden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı adına Belediye BaşkanYardımcısı Osman Dinç’e Plaket takdim etti. Ayrıca konferans salonunun yenilenmesi için katkı sağlayan eğitim gönüllülerine de teşekkür eden okul müdürü, “Hayırseverlerimizin bu yardımlarını gönülden tebrik ediyoruz” dedi.

“Eğitim Sevdalısı Olmak Böyle Bir Şey…”

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol “Hayırseverlerin yaptığı böylesi anlamlı girişimler ve eğitime olan destekler, vatandaşımızın yüzünü güldürüyor. Eğitim sevdalısı olmak işte böyle bir şey. Bu yolu açan Beylikdüzü Belediyesi ile gönül köprüsünü kuran velilerin faaliyetlerinin örnek teşkil ederek, devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.