İLK OKUMA BAYRAMI YİNE GÖKCAN KOLEJİ’NDEN

İLK OKUMA BAYRAMI YİNE GÖKCAN KOLEJİ’NDEN
Özel Gökcan İlkokulu 2014-2015 Eğitim –Öğretim yılının Okuma Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
  

      

Okuma Bayramlarını ilk dönemde gerçekleştiren  Gökcan Koleji’nin bu yılki töreni de nefesleri kesti .

Gökcan İlkokulu’nun gurur gününde bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş “Tercihler doğru yapıldığında sonuçlar da doğru oluyor” diyerek çocuklarının eğitim hayatındaki ilk yılında Gökcan Koleji’ne güvendikleri için velilere teşekkür etti.

    Yedi tane birinci sınıfın toplam 21 gösteri yaptığı törende miniklerin heyecanı herkesi sardı. Yaptıkları kusursuz gösterilerle adeta velilere parmak ısırtan öğrenciler okuma ve yazmayı öğrendiklerini herkese gösterdiler.

4+4+4 sistemiyle okula başlayan 60-66 aylık öğrencilerin gösterileri bazen güldürürken bazen de velileri gözyaşlarına boğdu. Tereddütle çıkılan yolda bu kadar kısa sürede öğrencilerin hem okuma yazma öğrenmesi hem de bayrama hazırlanması tüm velileri şaşkınlığa uğrattı. Velilerin heyecan, şaşkınlık ve hayranlıkla izlediği halk oyunlarından İngilizce ve Türkçe drama gösterilerine kadar her şey mükemmeldi. Velilerin tam not verdiği gösteriye ilgi çok büyüktü. Adeta Atatürk Kültür Merkezi doldu taştı. Misafirlerin salona sığmadığı gösterinin sonunda 140 öğrencinin hepsine özel hazırlanan kendi isimlerinin olduğu “Ben Okuyorum “kitabı ve okuduklarını temsilen elma şekerleri hediye edildi.

   Birinci sınıf Öğretmenleri Ayfer Özcan, Aydın Balı, Sevim Akyıl. Süleyman Deniz, Engin Vural, Adem Çetin, Tuğba Yakuli, Sinem Alkan ve organizasyonda görev alan öğretmenlere veliler tarafından çiçek verildi. Tören Gökcan Koleji Marşı ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde duygusal bir atmosferde coşkuyla sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.