İmamoğlu'ndan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakırcı’ıya ziyaret

İmamoğlu'ndan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakırcı’ıya ziyaret
Yerel yönetimin insana dokunacak her hizmette var olması gerektiğinin altını çizen Ekrem İmamoğlu, belediyeciliğin sadece yol yapmaktan ibaret olmadığını işaret ederek, “Yol yapmak teferruat, önemli olan vatandaşa dokunacak hizmet üretmek” dedi.

 CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, yeni atanan Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı’ıya nezaket ziyaretinde bulundu.

 Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan Yafes Bakırcı’ya nezaket ziyaretinde bulunan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, eğitimin önemine vurgu yaptı.

 Yerel yönetim felsefeleri içerisinde eğitimin ayrı bir yeri olduğunun altını çizen İmamoğlu, “2014’te iktidar olduğumuz takdirde bugüne kadar ihmal edilmiş eksiklikleri tamamlamak önceliğimiz olacak. Eğitime katkı sunacağız. İstiyoruz ki eğitimciler fiziki hiçbir kavramla uğraşmasın. Tamamen eğitimle uğraşsın. Bunu ilçemize yaşatmak istiyoruz” dedi.

 Belediyeciliğin sadece yol yapmaktan ibaret olmadığını işaret ederek mevcut yönetime göndermede bulunan İmamoğlu, “Yerel yönetim ne kadar işin içinde olursa o kadar iyi. İnsana dokunacak her işte yerel yönetim var olmalı” diye konuştu.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakırcı ise, Beylikdüzü’nün eğitim konusunda başarısını arttırmak hususunda gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.