Kadıköy'ün de bir düğün salonu oldu

Kadıköy'ün de bir düğün salonu oldu
Silivri Belediyesi tarafından da tamamlanan düğün salonunun açılışı dün gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi öncülüğünde hayır sever vatandaşlarca iç ve dış dekorasyonu yapılan salonun önüne bir de Atatürk büstü inşa edildi. Kaba inşaatını İl Özel İdaresi


İstanbul İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan Kadıköy Eski Muhtarı Mithat Eroğlu'nun öncülüğü ile girişimlerini gerçekleştirdiği, Silivri Belediyesi tarafından da tamamlanan düğün salonunun açılışı dün gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi öncülüğünde hayır sever vatandaşlarca iç ve dış dekorasyonu yapılan salonun önüne bir de Atatürk büstü inşa edildi. Kaba inşaatını İl Özel İdaresinin yaptığı salonun alt katına geçler ve öğrenciler için bir de internet evi kuruldu.

Kadıköy'de yapılan düğün salonu ve internet evinin açılışını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadıköy Muhtarı Nihat Erol, CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Seval Çolakoğlu yaptı.

Kadıköy Mahalle Muhtarı Nihat Erol sosyal tesisin mahalleye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasının devamında “ Değerli Kadıköylü’ler sizler başkanımıza yüzde 80 oy vermiştiniz başkanımda köyümüze hizmet getirerek sizlere yüzde 180 olarak cevap vermiştir. Başkanımıza teşekkür ediyor Kadıköy’ümüze de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

"Bu tesisler Kadıköy'ün yaşamının bir parçası olacak"

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “ Değerli Kadıköy’lü hemşerilerim, buraya daha önce geldiğimizde bir asker uğurlama törenine katıldığımızda buranın felekat bir halde olduğunu görmüştük ve burayı, asker uğurlama, düğün, nişan gibi özel günlerde kullanılmak üzere düzenleyeceğimize söz vermiştik. Buranın biterek hizmete açılmasının bu anlamda bizde ayrı bir mutluluğu var. Sözümüzü yerine getirmiş olduk. Bu güzel tesisimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birçok hayırseverimizin katkılarıyla oldu. Muhtarımıza, Kadıköy halkına teşekkür ediyorum. Bu binayı sosyal amaçalarla kullanacağız. Üstünde, düğün, asker uğurlama, nişanlar yapılacak, alt katında, bizim gözümüz kulağımız Kadıköy Spor’umuza tahsis ettik. Sporumuzun da yaygınlaşması, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kaçarak sığınacağı bir mekan haline gelsin istedik. Ortaköy Spor’a bir kısmını idari kısım olarak tahsis ettik. Yanı başında da yine çocuklarımızın bilgiyle iletişimle bütünleşmesini sağlayacak bir internet evi açtık. Kısacası bu tesisler Kadıköy’ün yaşamının bir parçası olacak. Sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak. Güle güle kullanın diyorum. Sizler bizlere sahip çıktınız, bizimde size fazlası ile sahip çıkacağımızdan şüpheniz olmasın. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kadıköy Spor Kulübü başkanı İbrahim Ak’a, spor kulübü için tahsis edilen idari bölümün anahtarı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından verildi. Kadıköylülerin yoğun katılım ve ilgi gösterdiği açılış töreninde vatandaşlar hizmetten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Haber: Fatma Sarıbıyık

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.