Kadıoğlu İmam Hatipliler ile kahvaltıda bir araya geldi

Kadıoğlu İmam Hatipliler ile kahvaltıda bir araya geldi
Esenyurt İmam Hatip Orta Okulunda kahvaltılı iletişim toplantısı gerçekleşti.Okul aile birliği yönetimi ve öğretmenler ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu bir araya getiren kahvaltı programına okul müdürü Hüseyin Karanfil ev sahipliği yaptı.

İmam Hatip Orta Okulunda eğitim, öğretim sisteminden öğrencilerin genel durumuna kadar birçok konunun konuşulduğu iletişim toplantısına katılan BaşkanKadıoğlu’nu İmam Hatipli öğrenciler kapıda ellerinde çiçekler ile karşıladı.
Hüseyin Karanfil ‘Temel amacımız eğitim için dayanışma’
Okul müdürü Hüseyin Karanfil toplantının eğitim - öğretim için önemine değindi. Karanfil,“Bu tür toplantıları düzenlemekteki temel amacımız, yeni atanan öğretmenlerimiz ve belediye başkanımızın bir araya gelerek tanışma ve eğitim için dayanışma imkânı sağlamaktır. Geleceğimizi oluşturacak olan evlatlarımız açısından dayanışma içerisinde olmamız hem bizim hem de ülkemiz için son derece önem arz eder. Eğitim ve öğretime verdiği üstün desteğinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum “dedi.
İmam Hatip Orta Okulunun öğretmenler odasında düzenlenen kahvaltı sonrasında okulun içerisini ve bahçesini gezen Başkan Kadıoğlu’na öğrencilerin el becerileri ile yaptıkları hediyeleri takdim etmeleri dikkat çekti. Ziyaretinden dolayı Başkan Kadıoğlu’na teşekkür eden öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Başkan Kadıoğlu “Eğitime desteğimiz tamdır”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eğitime olan desteklerini şu sözlerle belirtti: “Diğer Orta Okullarda okutulan derslere ek olarak; Kur´an-ı Kerim, Hz. Muhammed´in Hayatı, Temel Dini Bilgiler ve Arapçadan oluşan dört ayrı ders bulunmaktadır” dedi.
Başkan Kadıoğlu “Dini öğrenmek kadar,dini yaşamanın da gerekli olduğu bilincini çocuklara kazandırmak gerekmektedir. İktidarımız boyunca ilçemizde ciddi sayıda okul, kütüphane gibi eğitim – öğretim alanında büyük yatırımlar yaptık.
Azim ve karalılıkla eğitimli, faydalı bir insan yetiştirme hedefi ile Esenyurt Belediyesi olarak her zaman eğitim kurumlarının ve eğitimcilerin yanındaki en büyük destekçi olacağız” dedi.
Program sonunda okul yönetimi tarafından belirtilen eksikliklerin giderilmesi için Başkan Necmi Kadıoğlu çevre düzenlemelerini yaptırmak üzere Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Yunus Balta’ya talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.