Kadıoğlu öğrencileri sevindirdi

Kadıoğlu öğrencileri sevindirdi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine üniforma, ayakkabı, kaban ve okul çantası dağıtarak öğrencileri mutlu etti.
2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlaması ile Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kayıt altına alınan 12 bin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine, okul üniforması, ayakkabı, çanta ve kaban dağıtımı gerçekleştirildi.
Kadıoğlu “ Eğitim her zaman ön plandadır”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu önceki gün ziyaret ettiği Esenyurt İmam Hatip Ortaokulunda çok sayıda öğrenciye eğitim çantası ( ayakkabı, üniforma, kaban) hediye ederek ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi. Göreve başladığı 2004 yılından bu zamana kadar Esenyurt ’ta eğitime büyük yatırım ve hizmet getiren Başkan Kadıoğlu “ Ülkesine ve milletine faydalı ve yetişmiş bireyler olmaları için çocuklarımızın eğitimini her zaman ön planda tutarak hizmet ediyoruz. Eğitim alanında bundan sonrada üst düzey yatırım ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu karşılarında görünce Başkan Kadıoğlu’na aşırı sevgi göstermeleri dikkat çekti. Eğitim ihtiyaçları için hazırlanan çanta, üniforma, ayakkabı ve kabanlarını Başkan Kadıoğlu’nun elinden alan öğrenciler teşekkür ettiler.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.