KERMES İLGİ TOPLADI

KERMES İLGİ TOPLADI
Mustafa Yeşil Ortaokulu kermes açılışına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eğitimin önemine değindi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Mustafa Yeşil Ortaokulu yönetimi ve okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı ve kermes programına katıldı. 
Okul müdürü Gökhan Şimşek, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Necmi Kadıoğlu daha sonra Mustafa Yeşil Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan müzik ve dans gösterilerini izledi.

Genç yetenekler büyük alkış aldı
Mustafa Yeşil Ortaokulu müzik öğretmeni Oğuz Medetoğlu tarafından eğitilen müzik grubunun çaldığı ezgiler, davetliler tarafından uzun süre alkış aldı.

Kadıoğlu ‘Bıraktığımız yerden devam edecekler’
Mustafa Yeşil Ortaokulu kermes açılış programında söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 
Kadıoğlu, “ Bir eğitim – öğretim yılını daha geride bırakmak üzereyiz. Böyle anlamlı bir etkinliğinizde aranızda bulunduğum için mutluluk duydum. 
Şu an karşımda Esenyurt’un geleceğini oluşturacak olan talebeleri görüyorum. Eğitim hayatları ardından geleceğimiz olan bu gençlerimiz, inşallah bizim bıraktığımız yerden hizmet etmeye devam edeceklerdir. 
Ülkemizin geleceği adına, öğretmenlerimizin hakkı inkâr edilemez derecede büyüktür. Tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum ” dedi.
Konuşmalar ardından Mustafa Yeşil Ortaokul Müdürü Gökhan Şimşek tarafından, eğitime verdiği desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket takdim edildi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kermes açılış kurdelesini kestikten sonra davetliler ile stantları dolaşarak alışveriş yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.