KIŞ DÖNEMİ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

KIŞ DÖNEMİ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ
Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği kış dönemi spor ve kültür sanat kurslarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 23 Eylül’de başlayan Kış Spor Okulları Kurs kayıtları 4 Ekim’de, 30 Eylül’de başlayan Kış Kültür Sanat Kurs kayıtları ise 11 Ekim’
Beylikdüzü Belediyesi Kültür- Sanat Kursları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 30 Eylül itibarı ile başlayan kayıt işlemleri için Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde uzun kuyruklar oluştu. Kış Kültür Sanat kurslarında kursiyerler Bale-Modern Dans, Gitar, Keman, Bağlama, Resim, Tiyatro, Halk Oyunları, Ebru, Ney, Fotoğrafçılık, Ritim ve Dans Grubu ile Hızlı Okuma branşlarında eğitim alacak. Ritim ve Dans Grubu eğitimleri Gürpınar Kültür Merkezi’nde verilecek. Bağlama ve Gitar kursları da Gürpınar Kültür Merkezi’nde yapılacak. Fotoğrafçılık kursu 2 Kasım’da başlayacak.

Kış Spor Okulları 26 Ekim’de Başlayacak
26 Ekim’de başlayacak olan Beylikdüzü Kış Spor Okulları’nda ise Basketbol, Voleybol, Satranç, Masa Tenisi, Okçuluk, Jimnastik ve Tekvando branşlarında kurslar açılacak. Kayıtlar hafta içi Saat 09:00-16:00 saatleri arasında Beylikdüzü Kültür Merkezi Kültür Müdürlüğü’nde alınıyor. Vatandaşlar, 444 0 939 NO’lu telefonundan da konu ile ilgili bilgi alabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.