Kolej İstanbul Clohe Eğitim Projesi sempozyumu Bahçeşehir’de..

Kolej İstanbul Clohe Eğitim Projesi sempozyumu Bahçeşehir’de..
Avrupa Birliği’nin desteklediği ‘Clohe Eğitim Projesi’ 23 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul’da Kolej İstanbul’un ev sahipliği ile gerçekleşiyor.

Çukurova Üniversitesi işbirliği ile Almanya, İngiltere, İspanya, Portekiz ve İtalya’dan katılımcıların önderliğinde yapılacak sempozyum ve atölye çalışmalarında ev sahipliğini Kolej İstanbul yapıyor.

Sempozyumla ilgili Kolej İstanbul’un kurucusu Çiğdem Kanmış; “Avrupa Clohe Eğitim Projesi, ilköğretim öğrencilerine çapraz anahtar yetenekleri kazandırmada bir öğrenme aracı olarak mekanik özdevinimli oyuncakları kullanmayı hedefleyen yenilikçi bir projedir.

Clohe Projesi; öğrenim çıktılarının “başardım” olması için, öğrencileri çok boyutlu bilişsel kaynakları kullanması yönünde güdüler. Clohe proje çıktıları öğretmen ve öğrencilerin kendi özdevinimli oyuncaklarını yapmalarına olanak sağlar.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ana okulundan sonra montesorri eğitim sistemiyle ilköğretime de bu yıl başlayan Kolej İstanbul montesorri eğitim sisteminin Türkiye’de öncülüğünü yapıyor.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.