KOSGEB kursiyerleri sertifikalarını aldılar

KOSGEB kursiyerleri sertifikalarını aldılar
Beylikdüzü Belediyesi, BEYGİAD ve KOSGEB iş birliği ile ilçede düzenlenen KOSGEB eğitim programını tamamlayanlara sertifika töreni yapıldı. Kursiyerler sertifikalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan aldılar.
Beylikdüzü’nde yatırımcı kimliğini kullanmak isteyenler KOSGEB ile hedeflerine kavuşmak için ilk adımlarını attılar. Beylikdüzü Belediyesi, KOSGEB ve BEYGİAD’ın ortaklaşa olarak düzenledikleri 70 saatlik eğitim semineri sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler sevinçlerini aileleri ile paylaştılar. Kursiyerler, KOSGEB ile birlikte ülke ekonomisi ve istihdama katkıda bulunacak yeni iş alanları kurmak amacını taşıdıklarını belirttiler.

Törende KOSGEB ile iş kurarak işlerini büyüten ve ihracat çalışmalarına başlayan KOSGEB’in eski kursiyerleri, başarı öykülerini salonu dolduranlarla paylaştılar. Eğitim boyunca kursları veren öğretmenlere ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından teşekkür plaketi verildi. 
Sertifika törenine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, KOSGEB İkitelli Müdürü Selahattin Kaya, BEYGİAD Başkanı Hayrettin Peksoy da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.