Küçükçekmece Belediyesi’nden Varto’ya yardım

Küçükçekmece Belediyesi’nden Varto’ya yardım
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Muş Varto Oğlakçı İlköğretim Okulu’na kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Eğitimi desteklemek ve özendirmek adına sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, Muş’un Varto İlçesi’ne bağlı Oğlakçı İlköğretim Okulu’na kalem, silgi, defter, çanta, tebeşir ve oyuncak yardımı yaptı.

‘Eğitimi çok önemsiyoruz’
Küçükçekmece Belediyesi olarak eğitimi ve eğitim faaliyetlerini çok önemsediklerini belirten Sosyal Yardım İşleri’nden sorumlu Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı M. Besim Müftüoğlu, ‘Varto Oğlakçı İlköğretim Okulu’nun eksikliklerini göz önünde bulundurarak, daha rahat bir şekilde eğitimin sürdürülmesi için okula kırtasiye malzemesi yardımı yaptık. Hayırseverlerin ve yardım gönüllülerinin de desteğiyle yaptığımız bu faaliyetle, onların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız. Bu yardımlar; eğitimin velilere bir yük olmayacağı ve devletin desteğini her zaman göstermesi açısından önemlidir. Bu desteğin, eğitimi özendirmenin önündeki psikolojik ve maddi anlamdaki engelleri de ortadan kaldırmaya yardımcı olacağını düşünüyorum.’ diye konuştu.
Okul öğretmeni Yurdagül Alkan da, yapılan desteklerle, okulda eğitimin çok daha rahat bir şekilde sürdürüldüğünü dile getirdi. Yardımların, öğrencilerin eğitime olan hevesini kamçıladığını ifade eden Alkan,  Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı M. Besim Müftüoğlu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.