LİSE ADAYLARINA YIL SONU ETKİNLİĞİ

LİSE ADAYLARINA YIL SONU ETKİNLİĞİ
2011-2012 Eğitim ve Öğretim sezonu yıl sonu gösterileri ile sona eriyor. Diploma sevincini velileri ve arkadaşları eşliğinde öğretmenlerinin ellerinden alan öğrenciler yeni bir okul yeni bir heyecan peşine koşuyorlar.

Özel Gökcan Okulları İlk Öğretim Okulları da  Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde yıl sonu kutlamaları yaptı.

 Bundan böyle liseli olarak yollarına devam edecek olan öğrencilere yıl sonu töreninde konuşan Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş tavsiyelerde ve öğütlerde bulundu.

Bu gün son ders. Ve ben bugün son derste çocuklarıma  seslenmek istiyorum, diyerek sözlerine devam eden Göktaş şunları söyledi:

Sanki daha dün gibi... Sizlere ve öğrencilerimize gülerek hoş geldiniz demiştik. Bir yaşam merdivenine tırmanmaya başladıkları  andan itibaren çocuklarımız ve sizlerle birlikte bir aile olarak  bir hayat paylaştık. Çocuklarınızın hayatlarına  bir pencere açıp, temeline birkaç damla su, ufuklarına bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize…

Kıymetli Anne Babalar Çocuklarımızı Gökcan Koleji’nin başarılı birer temsilcisi olarak bugün yeni hayatlarına uğurluyoruz. Onları öğrenimleri süresince okulumuzun amaç ve ilkeleri doğrultusunda büyük bir özenle ve sevgiyle yetiştirdik. Güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurmalarını sağladık. Öğretmenlerim ve Gökcan çatısı altında toplanan herkes onları daha donanımlı kılmak için sabırla ve sevgiyle uğraş verdiler. Hepimiz Sevinçlerimiz, hüzünlerimiz, başarılarımız ve paylaşımlarımızla oluşturduğumuz bir zincirin birer halkaları olduk. Şimdi sevincimiz daha büyük, duygularımız daha yoğun.

Çocuklarım bu ülkenin güvencesi sizlersiniz. Hızla gelişen ve değişen dünyamızda, okulunuzda öğrendiklerinizi günlük yaşamda kullanabilen; bulundukları çevreye yararlı işler yapan, önce kendisine sonra çevresindekilere saygı duyan bireyler yetiştirmiş olmanın; sizleri Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, laik birer Türk genci olarak mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Yolunuz bilimin ışığıyla aydınlansın. Yüreğinizdeki sevgi seli hiç bitmesin. Çünkü gelecek kuşaklara sevgiyi, barışı, hoşgörü ve kardeşliği sizler taşıyacaksınız. Tek dileğim düşlerini kurduğunuz bir dünyada tüm beklentilerinizin gerçekleşmesidir.

Sizleri, bu duygularla birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpiyorum. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertiniz. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin semeresi olacaktır. Tüm yaşamınızın değerli ailelerinizle birlikte, sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyor, hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz. Sizleri çok seviyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.