MEB,Avcılar Belediyesi ile işbirliği

MEB,Avcılar Belediyesi ile işbirliği
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar Belediye Başkanı Benli'yi ziyaret etti.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye eğitime sunduğu katkı için teşekkür etti.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin ile yardımcı müdürleri, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret ederek, işbirliği mesajı verdi.
“İSBİRLİĞİNE AÇIĞIZ”
11 Kasım 2104 Salı günü gerçekleşen ziyarette, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, sanat ve spor alanlarındaki projeler başta olmak üzere yapılacak tüm çalışmalarda, kurum olarak işbirliğine açık olduklarını vurguladı.
Konuşmasında, sanatın ve sporun önemine değinen ve Muammer Yıldız, okul dışında, gençlerin donanımlarının artırılması yönünde Avcılar Belediyesi’nin (spor ve sanat alanında) yürüttüğü projeler için Başkan Toprak Benli’ye teşekkür ederek, “En iyi hizmeti için, sonuç odaklı çalışmamız gerekmektedir. Halka hizmet için yapılacak tüm çalışmalarda her türlü desteğe hazırız. Her projeye açığız ” diye konuştu.
KURSİYERLERE MEB ONAYLI SERTİFİKA
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sunduğu katkıya teşekkür ederek, eğitim konusunda eşgüdümlü bir çalışma yürütmeyi arzuladıklarını kaydetti.
Konuşmasında, Avcılar Belediyesi Konservatuarı’nın çalışmalarına değinen Başkan Dr. Toprak Benli, “Konservatuarımızda, sanatçı ve akademisyen yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Handan Toprak Benli, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin’e, Avcılar’a yapılacak Olimpik Spor Tesisleri ve Spor Lisesi hakkında maketi üzerinden bilgi verdi.
Avcılar Belediyesi Kültür Merkezi ve Kent Evleri’ndeki kursiyerlere verilecek sertifika konusunda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile imzalanan protokol hakkında da bilgi veren Başkan Dr. Toprak Benli, “Kültür Merkezi ve Kent Evleri’mizde verilen ücretsiz kurslara, Kültür Müdürlüğümüz ile MEB onaylı ortak sertifikasyon vereceğiz” açıklamasında bulundu.
Toplantıya, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Yüksel Özcan, Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri ve İlçe Başkanı Bayram Acar da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.