MİLLİ EĞİTİM’E BÜYÜK DESTEK…

MİLLİ EĞİTİM’E BÜYÜK DESTEK…
Beylikdüzü Belediyesi’nin bölgedeki eğitim kurumlarının bakımlarının yapılması ve eksikliklerin giderilmesi çalışmalarına sağladığı katkı ile Beylikdüzü’ndeki okullar, 2013-2014 Eğitim Öğretim dönemine hazır hale geldi.
Beylikdüzü’ndeki okullar, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde tepeden tırnağa bakım altına alındı. Beylikdüzü Belediyesi’nin de katkı sağladığı çalışmalar neticesinde okulların önemli eksiklikleri tamamlandı. Öğrencilerin yeni sezonda daha rahat ve konforlu eğitim görmesi için Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullarda önemli çalışmalar gerçekleştirdi. İlçedeki 31 okula boya badana yapılırken, Abidin Nesimi Fatinoğlu Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nin çevre düzenlemesi ve istinat duvarları yapıldı. Gürpınar 75. Yıl İlköğretim Okulu’nun konferans salonu da yeniden düzenlendi.
Gürpınar 75. Yıl İlköğretim, Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu, Kavaklı, Yakuplu, Kemal Arıkan ve Baki Gündüz İlköğretim Okulları’nda komple tadilat çalışmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sonucunda okullar yeni sezona hazır hale geldi.

“Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum”
Beylikdüzü’nde öğrencilerin okullarında daha düzenli ve ferah bir şekilde eğitim öğrenimlerine devam etmeleri için, imkanlar ölçüsünde her türlü desteğin verildiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bütün okullarımız yeniden boyandı, tadilat ihtiyacı olan okullar yeniden yapılandı. Okullarımızın eksikliklerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak gideriyoruz. 
İstanbul’da eğitim başarı sıralamasında ilk 5 içinde yer alan Beylikdüzü’nün daha üst sıralara yükselmesi için hizmetlerimiz aralıksız sürecek. Yıl içerisinde de gerekli görüldüğü takdirde eğitime desteğimiz devam edecek. Yeni dönem başlarken, bütün öğrenci ve öğretmenlerimize üstün başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.