Minik izciler ödüllendirildi

Minik izciler ödüllendirildi
Eğlenceli bilginin adresi Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerle yaz tatilini de eğlenceli hale getiriyor.
 Bu kapsamda Bilgi Evleri’nin düzenlediği ‘Gençlik Kampı’na katılan öğrenciler, düzenlenen bir törenle Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından ödüllendirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine, Başkan Aziz Yeniay ve başkan yardımcıları başta olmak üzere, yüzlerce Bilgi Evi öğrencisi ve ebeveyn katıldı.

ÇOCUKLARI VE AİLELERİ KIRMADI

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Aziz Yeniay, izci kampına katılan tüm ebeveynlere ve öğrencilere teşekkür ederek, “Bu kamp sayesinde ailelerin çocuklarını tanıması beni çok duygulandırdı. Bu kamp bana, ‘Çocuklarla fazla vakit geçirmek aslında faydalı vakit geçirmek midir? sorusunu aklıma getirdi.’ dedi.  Çocuklardan ve ebeveynlerden gelen ‘Kamp süresini uzatın’ isteğini de kırmayan Yeniay, “Bilgi Evi’nin amacı sadece bilgi vermek değil, bilgi verirken çocuğun sosyalleşmesini de sağlamak. Ancak bu şekilde bu ülkeyi yükseğe taşıyacak bireyler yetiştirebiliriz. Keşke daha fazla çocuk ve aile, bu kamplara katılsa ve bu heyecanı yaşasa. Bu nedenle seneye bu sayıyı artıracağız.”diye konuştu. 

‘BU KAMP SAYESİNDE ÇOCUĞUMU TANIDIM’

Programda, öğrencilerin kamp hallerinin gösterildiği kısa film katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatırken, kampa katılan bir öğrencinin annesiyle geçirdiği zamanları anlatırken ağlaması herkesi duygulandırdı. Törende çocuklarıyla birlikte söz alan anneler Aziz Yeniay’a teşekkür ederken, babalar da bu kamp sayesinde çocuklarını daha yakından tanıdıklarını ifade etti. 

‘DOĞAYLA İÇİÇE YAŞAMI ÖĞRENDİLER’

Sakarya, Bakacak İzci Kampı boyunca arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren öğrenciler, doğayla iç içe yaşamanın şartlarını ve zorluklarını da öğrendiler.  Baba-Kız ve Anne-Oğul günlerinde de aileleriyle birlikte vakit geçiren öğrenciler kamp boyunca çuval yarışı, çadır kurma, kamp ateşi yakma, doğa yürüyüşü, akşam gezisi, kitap okuma gibi etkinliklere katıldı. Törende, kamp liderlerine plaket ve katılan öğrencilere teşekkür belgesi veren Aziz Yeniay, tören sonunda Bilgi Evi öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda, kamp liderleri tarafından Yeniay’a da plaket hediye edildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.