Minik öğrenciler Ebru Sanatı’nı öğreniyor

Minik öğrenciler Ebru Sanatı’nı öğreniyor
Tay Koleji, Sunflower AVM’de “ EBRU ATÖLYESİ” çalışması yaptı.

Geleneksel Kültürümüzün en eski değerlerinden olan “EBRU” sanatına ders olarak kolej bünyesinde yer veren Tay Koleji, çocukların Ebru Sanatını öğrenmelerine imkan sağlıyor.

 Tay Koleji, çocukların güncel faaliyet ve etkinliklerin yanında geleneksel değerlerimizi yansıtan, çalışmalara da katılmalarını teşvik etmekte. Tay Koleji, geleneksel Kültürümüzün en eski değerlerinden olan “EBRU” sanatına ders olarak kolej bünyesinde yer vererek çocukların Ebru Sanatını öğrenebilmelerine imkan sağlamakta.

Tay Koleji; Anaokulu bünyesinde halen devam etmekte olan Ebru derslerini tanıtmak, annelerin çocukları ile birlikte bu kültürel mirasımızı tanıması ve çalışmaya katılabilmesi imkan vermek için “Ebru Atölyesi” projesi gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede Tay Koleji “Ebru Atölyesi” projesini farklı AVM ve mekanlarda gerçekleştirmeye devam etmekte. Bu projenin ikinci durağı ise Sunfolwer AVM oldu. Anne ve babaların yoğun ilgi gösterdiği atölyede çocuklar Ebru çalışmasının yanı sıra, Anaokulu öğretmenlerinin gerçekleştirdiği yüz boyama ve serbest resim çalışmalarına da katılarak eğlenceli vakit geçirdi. Ayrıca atölyeye katılan çocukların velilerine kolej ile ilgili bilgiler de verildi. Etkinliğin diğer AVM’lerde de devam etmesi planlanmakta.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.