Minikler şaşırttı

Minikler şaşırttı
Minik öğrenciler, sordukları sorularla Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın’ı hem memnun etti hem de şaşırttı.
Büyükşehir İlköğretim Okulu ve Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde gelen minik öğrenciler Başkan Yardımcısı Yalçın’ı sorularıyla şaşırttı. Spordan sağlığa, eğitimden kültürel faaliyetlere kadar her konuda sorular soran minik öğrenciler, bilinç düzeyleriyle de takdir topladılar.
 
Ziyarete kalabalık bir grup halinde gelen öğrenciler, Başkan Yardımcısı Yalçın’a belediyenin okullarına yaptığı yardımlardan dolayı çiçek takdim etti. Ardından miniklerin “Doğayı seviyor ve koruyor musunuz, çocukluğunuzda belediye başkan yardımcısı olma hayaliniz var mıydı, ailenize yeterince vakit ayırabiliyor musunuz ?” şeklinde yönelttikleri sorular karşısında şaşıran Başkan Yardımcısı Yalçın, öğrencilere içtenlikle cevap verdi.

“Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir”
 Çocukların soruları karşısında çok sevindiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Yalçın, önemli bir konuya dikkat çekerek, Beylikdüzü İlçesi'nin kişi başına düşen yeşil alan bakımından Avrupa standartlarında olduğunu ve mevcut yeşil alanların korunması, geliştirilmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini, sadece 4 yılda 74 adet park yaptıklarını belirtti.18-19 Mayıs`ta Tekerlekli Kayak Şampiyonası’nın Kıraç konseri eşliğinde Gürpınar sahilinde yapılacağını da vurgulayan Başkan Yardımcısı Yalçın, çocukları ve ailelerini etkinliğe davet etti. Ziyaret sonunda öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Yalçın, “İşinizi doğru yapıyorsanız işiniz kolaylaşıyor. Hiçbir başarı tesadüf değildir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.